A.H. van Ingen - Stukadoor en Tegelwerk Nieuweweg 2a, 4031MP, Ingen, Nederland 06-2121 4486 http://www.ahvaningen.nl/_db/overig/logo_transparant.png Wij stukadoren, tegelen, plaatsen complete badkamers en meer. Omdat uw huis uw thuis moet zijn, nemen wij alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. info@ahvaningen.nl NL.1683.90.255-B01 Mo,Tu,We,Th,Fr 08:00-18:00, Sa 08:00-13:00
Diensten Of het gaat om stukadoren binnen of buiten, tegelen, een vloer smeren of een hele badkamer plaatsen - u bent aan het juiste adres. Lees alles over onze diensten. AH van Ingen, Stukadoor en Tegelwerk, Diensten, stukadoren van wanden, plafonds, buitenmuren, wanden en vloeren betegelen, badkamers, vloeren smeren, raapwerk, slopen, afvoer

Stukadoren van wanden en plafonds

Stukadoren van wanden en plafondsWanden en plafonds kunnen met divers pleisterwerk worden opgeleverd. Bij glad (sausklaar) pleisterwerk verdwijnen oneffenheden en ontstaat een spiegelglad egaal oppervlak. Dit maakt glad pleisterwerk ideaal om te sausen in iedere gewenste kleur. Hierdoor past deze oplevering in vrijwel ieder interieur, ook als u na enige tijd besluit deze totaal te wijzigingen. Bovendien zijn eventuele beschadigingen die door de loop van de jaren kunnen ontstaan gemakkelijk te hestellen.

Verder kunt u ook kiezen voor behangklare oplevering. Het stucwerk wordt dan minder glad gemaakt. Als u de muren wilt behangen is dit de logische keuze; het is minder werk en dus goedkoper.

Daarnaast is sierpleister is een afwerking voor stucwerk. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Dit is één van de vele varianten sierpleisters die er bestaan. Sierpleister is een sterke afwerking waarmee ook de structuur van de muur of het plafond wordt bepaald. U kiest de structuur en daarmee de uitstraling van het oppervlak. De keuze is groot; van een hele grove tot een hele fijne structuur.

Tenslotte is er het Italiaans stucwerk. Met marmerpoeder en gebluste kalk wordt het stucwerk in 2 lagen aangebracht en gepolijst. Dit geeft een decoratief marmer-effect met een levend, glanzend oppervlak. Ook deze afwerking biedt een ruime keuze in kleuren.

Stukadoren van buitenmuren

Vanaf het voorjaar tot het najaar kunnen wij buitenmuren stucen, inclusief voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van oud stucwerk. Door cement gebonden pleister met panstergaas wordt scheurvorming voorkomen en het stucwerk biedt extra isolatie. Bovendien is buitenstucwerk voor lange tijd onderhoudsvrij.

In buitenstucwerk is veel variatie mogelijk. Zo zijn er gevelpleisters met uiteenlopende structuren verkrijgbaar en is ook buitenstucwerk in kleur mogelijk. Wanneer het gaat om het aanbrengen van nieuw buitenstucwerk is in veel gemeenten een bouwvergunning nodig. Dit geldt ook voor het veranderen van de kleur van een gevel. Bent u van plan buiten stucwerk aan te brengen, dan is het verstandig eerst informatie in te winnen op het gemeentehuis.

Betegelen van wanden en vloeren

Tegels zijn er in vele soorten en maten. Afwerking en details geven dan altijd dat extra beetje luxe aan uw net aangelegde of gerenoveerde badkamer of keuken. Daarom willen wij met u meedenken over het ontwerp, de soort tegels, de manier van zetten en het mooiste voegwerk.

Wij hebben ervaring met alle soorten wand- en vloertegels; van mozaiek tot extra grote formaten en van keramische tegels tot natuursteen en marmer. We zorgen bij het tegelen dat patronen doorlopen en het eindresultaat één geheel vormt, bijvoorbeeld door afschot onder bijzondere hoeken te maken.

Complete badkamers

De badkamer is voor veel mensen één van de belangrijkste ruimtes in huis. Wij denken graag mee om uw badkamer zo mooi mogelijk en naar uw behoeften op te leveren. We kunnen alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren; van het verwijderen van de oude badkamer tot de afwerking van uw nieuwe badkamer met douchewand- of cabine, ingebouwde verlichting, spiegels en kranen. Hierdoor hoeft u uw wensen niet aan meerdere partijen te verduidelijken en bent u verzekerd van een piekfijn eindresultaat naar uw wensen en maatstaven.

Raapwerk

Raapwerk is het recht en vlak maken van ruwe wanden en plafonds met gips of kalkspecie. Raapwerk wordt haaks en waterpas opgeleverd en kan nodig zijn als voorbereiding op het aanbrengen van tegels.

Vloeren smeren en dekvloeren aanbrengen

Een vloer smeren van zandcement – ook wel afwerkvloer of dekvloer genoemd – wordt om verschillende redenen gedaan. In de eerste plaats gebeurt het om een draagvloer op de juiste hoogte te brengen. De draagvloer zelf is meestal te grof en niet egaal genoeg om als ondergrond voor de uiteindelijke vloerbedekking geschikt te zijn. Ook kunnen tijdens het vloer smeren leidingen en bijvoorbeeld de vloerverwarming in de cementvloer worden verwerkt.

Wij smeren zowel hechtende als zwevende vloeren, met en zonder afschot, desgewenst voorzien van uitsparingen voor vloerluiken of matten. Na de droogtijd kan de gladde, egale vloer voorzien worden van alle soorten vloerbedekking.

Sloop en afvoer van bouwafval

Bij verbouwingen en renovaties wordt nu eenmaal gesloopt en hoort nu eenmaal afval. Wij zorgen er voor dat het bouwafval netjes en verantwoord afgevoerd wordt.