A.H. van Ingen - Stukadoor en Tegelwerk Nieuweweg 2a, 4031MP, Ingen, Nederland 06-2121 4486 http://www.ahvaningen.nl/_db/overig/logo_transparant.png Wij stukadoren, tegelen, plaatsen complete badkamers en meer. Omdat uw huis uw thuis moet zijn, nemen wij alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. info@ahvaningen.nl NL.1683.90.255-B01 Mo,Tu,We,Th,Fr 08:00-18:00, Sa 08:00-13:00
Over ons Lees meer over wie A.H. van Ingen is, onze visie en hoe wij te werk gaan. AH van Ingen, Stukadoor en Tegelwerk, Werkwijze, Vrijblijvende offerte, Duurzaam, Kwaliteit, Betrouwbare partners

Werkwijze

 • Tijdens een huisbezoek bespreken wij uw wensen en inventariseren wij de locatie. We meten de ruimte(s) in en eventuele probleemsituaties kunnen dan direct besproken worden, met het oog op een piekfijn eindresultaat.
 • Na het huisbezoek ontvangt u binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat. Deze offerte beschrijft niet alleen de prijs, maar ook:
  • hoe het project uitgevoerd zal worden;
  • de te verwachten duur van het project van aanvang tot oplevering;
  • welke garanties u krijgt en onder welke voorwaarden;
  • de omvang van de eventueel te verwachten overlast.
 • In de prijs zijn ook werkzaamheden als voorlijmen of afplakken opgenomen.
 • Al het werk wordt opgeleverd volgens alle afbouwnormen en garanties.

AH van Ingen

A.H. van IngenA.H. van Ingen is een gediplomeerd stukadoor en tegelzetter. Na de opleiding in de ambachtelijke vaardigheden is hij sinds 2000 werkzaam in de bouw. In 2011 heeft Barry zijn werkzaamheden ondergebracht in eigen bedrijf als zelfstandig stukadoor en tegelzetter.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken worden regelmatig cursussen en workshops gevolgd. Ook op het gebied van milieu-verantwoord en duurzaam bouwen wil A.H. van Ingen voorop lopen.

Partners

A.H. van Ingen is een éénmanszaak en werken we daarom ook samen met vaste, betrouwbare partners. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we bijkomende werkzaamheden uitstekend ondervangen, voor dezelfde scherpe prijs, garanties en kwaliteit.