A.H. van Ingen - Stukadoor en Tegelwerk Nieuweweg 2a, 4031MP, Ingen, Nederland 06-2121 4486 http://www.ahvaningen.nl/_db/overig/logo_transparant.png Wij stukadoren, tegelen, plaatsen complete badkamers en meer. Omdat uw huis uw thuis moet zijn, nemen wij alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. info@ahvaningen.nl NL.1683.90.255-B01 Mo,Tu,We,Th,Fr 08:00-18:00, Sa 08:00-13:00
donderdag 16 oktober 2014

Barry heeft bij ons geweldig werk geleverd! We hebben Barry een tegelvloer in de woonkamer laten leggen, en deze is erg vakkundig door hem gelegd!

Voor onze volgende klus, namelijk onze badkamer betegelen, gaan we hem zeker weer vragen.

 

Gr Erna en Han

 
Fam Opperman
dinsdag 14 januari 2014

Onlangs hebben wij de hal, keuken en bijkeuken en toilet opnieuw laten tegelen onze complimenten voor A.H. van Ingen.

Het fijne van alles was! dat van Ingen voor dat hij naar huis ging, eerst alles opruimde, zodat wij ook weer normaal overal konden lopen, wij hebben dit als heel prettig  ervaren. Aan alles kun je zien dat het een goede vakman is.

Daarom willen we jou nogmaals een compliment maken voor het mooie tegelwerk dat bij ons nu lig.
Fam Briene
donderdag 10 oktober 2013

Het was fijn Barry van Ingen in huis te hebben voor het leggen van een nieuwe tegelvloer. 

Ook vonden wij het erg prettig dat we zo weinig overlast hebben gehad tijdens het vernieuwen van de bijkeuken.

Wij genieten er dan ook dagelijks van. Onze familie / vrienden complimenteren ons met de vakman die wij in huis hebben gehad.

 
Focus Dansstudios
zaterdag 21 september 2013

Door waterschade moesten er in onze danszalen en kantoren plafonds vervangen worden en muren opnieuw worden gestuct. Daarnaast was de doucheruimte aan vernieuwing toe. Van Ingen dacht mee over praktische oplossingen en droeg alternatieven aan om de kosten te drukken. De flexibiliteit en het wederzijds overleg van Van Ingen was fantastisch; onze danslessen konden dagelijks doorgang vinden met minimale overlast doordat er een goede planning was en er schoon en opgeruimd gewerkt werd. De doucheruimte is buitengewoon luxe afgewerkt; onze gasten complimenteren ons hier nog regelmatig over!